Bedrijfsprofiel

Na vele jaren op diverse functies binnen een (middel)groot installatiebedrijf te hebben gewerkt was enkele tijd geleden voor Jos van Esch het moment gekomen om op eigen wijze verder te gaan. De ervaring van zowel leidinggevend monteur, werkvoorbereider en calculator zorgden voor een goede basis voor de opstart van een nieuw installatiebedrijf gevestigd in Udenhout.

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie, in vrijwel alle gevallen kunnen wij u van dienst zijn. Wij streven er daarbij naar om u als klant voor aanvang van de werkzaamheden een helder beeld te geven van de te verwachten investering. Het opmaken van een offerte of richtprijs is nu eenmaal een kleine moeite en geeft vaak een hoop duidelijkheid. In de meeste gevallen heeft u deze offerte dan binnen drie werkdagen in huis.

Daar wij veel waarde hechten aan een persoonlijke behandeling en efficiënte samenwerking richten wij ons voornamelijk op de particuliere woningbouw en (kleine)utiliteit. Valt u buiten deze categorie maar verwacht u dat wij toch iets voor u kunnen betekenen. Neem dan rustig contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken of uw wensen wellicht toch aansluiten bij onze werkzaamheden.

Vanzelfsprekende zaken als: opnieuw afzegelen van de hoofdzekering, 24-uurs service en een goede afhandeling behoren daarbij natuurlijk tot de standaard.